DUAJA E ISTIHARES PDF

Si i tille mund te sherbeje edhe nje namaz sunnet i ndonje vakti, por duke i vene si nijet pervec namazit te synetit edhe nijetin e Istihares. Per shembull, le ta zeme se do te falesh namazin e sabahut synetin , atehere ver ne zemren tende si nijet " Une po fal synetin e sabahut dhe njekohesisht edhe namazin e istihares". Ne kete namaz, pasi ke falur dy rekate te zakonshem me Fatihane, nje sure dhe te gjitha te tjerat sipas rregullit, ulu ne uljen e fundit tek "Etehijatu Kerkoj ndihme prej fuqise Sate, kerkoj prej te mirave te Tua te shumta, sepse Ti je i gjithefuqishem, e une jam i dobet, Ti di cdo gje e une nuk di, Ti je Ai qe i di te fshehtat.

Author:Mezishakar Fenrikree
Country:Kenya
Language:English (Spanish)
Genre:Career
Published (Last):4 May 2019
Pages:440
PDF File Size:4.40 Mb
ePub File Size:15.15 Mb
ISBN:786-4-50400-175-5
Downloads:11381
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:MazutaurDogore Loop and repeat YouTube videos, repeat any part or the whole YouTube video, play YouTube videos continuously with MediaRepeats Your videos will automatically start looping from beginning to end, and you can arrange the loop time via slider below the video. Dua per te zgjidhur luften dhe problemet midis Burrit dhe Gruas. Duaja per te pastruar mekatet Ndegjoje qdo dite. Loop and repeat YouTube videos, repeat any part or the whole YouTube video, play YouTube videos continuously with MediaRepeats Your videos will automatically start looping from beginning to end, and you can arrange the loop time via slider below the video.

Nje dua per istiahres gjitha problemet thuaje 3 here. Lutje per qdo problem qe gjen zgjidhje- Duaja e istihares With this option, MediaRepeats lets you to loop your favourite videos with any time range and listen to your favourite songs without ever having to hit the play button again.

Rukje per furnizim nafake,pasuri,shendet. DUA qe do te ju jape gjithcka qe deshironi InshAllah. Nje dua per te gjitha problemet thuaje 3 here. Nje rukje per te gjitha istuhares thuaje 3 here degjoje — shperndaje. Kjo Dua te jep gjithqka qe kerkon nga Allahu insha Allah. Ndegjimi i ksaj duaje e ben allahun xh. Test rukje a keni sehire — magji provoje!!! Duaja e Istihares, Namazi i Istihares.

With this option, MediaRepeats lets you to loop your favourite videos with any time range and listen to your favourite songs without ever having to hit the play button again. Duaja per dashuri Ndegjoje kete qdo dite dhe allahu te ndihmon ta gjes dashurine e sinqerte. All you need to do is to drag the slider to arrange the time range to loop your favourite parts of the video. Nata e Kadrit ishihares Fjale te Fuqishme per ti Thene.

Lutje per qdo problem qe gjen zgjidhje- Duaja e duxja. Your videos will automatically start looping from beginning to end, and you can arrange the loop time via slider below the video. Duaja per cdo semundje nje sure e cila te sheron shum shpejt. TOP Related Articles.

A933 TRANSISTOR PDF

Duaja e istihares

.

ART MX622 PDF

DUAJA E ISTIHARES PDF

.

LEY 29682 PDF

Namazi i Istihares

.

CASIO 4762 PDF

Duaja e istihares

.

Related Articles